O nama

TrebinjeBike, vaš prvi izbor za iznajmljivanje električnih bicikala na području Trebinja.
Mi smo lokalni biznis s dugogodišnjim iskustvom i strašću za biciklima te našim klijentima omogućavamo
da istraže ljepote našeg grada i okoline na zabavan i ekološki prihvatljiv način.

eBicikla

Naša flota električnih bicikala sadrži najnovije modele najboljih brendova, poput CUBE-a, HAIBIKE-a i CRUSSIS-a, što znači da ćete uvijek imati udobnu i efektivnu vožnju. Bez obzira na to želite li voziti po gradu ili se uputiti u prirodu, mi imamo savršen ebicikl za vas.

U TrebinjeBike-u vjerujemo da je izvrsna usluga ključ uspjeha poslovanja. Zato se obvezujemo da vam pružimo personalizovanu pažnju i pomoć tokom vašeg iskustva iznajmljivanja. Naše prijateljsko i stručno osoblje pomoći će vam odabrati pravi bicikl za vaše potrebe, dati vam savjete o najboljim lokalnim rutama i pobrinuti se da imate sve što vam je potrebno za sigurnu i ugodnu vožnju.

Iznajmljivanje eBicikala

Nudimo razne opcije iznajmljivanja koje odgovaraju vašim potrebama, uključujući satne i dnevne najmove. Svi naši bicikli dolaze opremljeni kacigom, bravom i punjačem baterije, tako da se možete fokusirati na uživanje u vožnji bez briga. Sve vaše potrebe možete dodatno konfigurisati po vašj želji.

Osim naših usluga iznajmljivanja, također nudimo vođene ture po Trebinju i okolini. Naše ture uključuju obilazak izletišta Ubla, masiva Orjena, manastira Tvrdoš, Hercegovačke Gračanice, planine Leotar, izletišta Jazina i još mnogo toga. Naši iskusni vodič će vas odvesti na panoramsko putovanje kroz istorijske znamenitosti grada, šarmantne četvrti i slikovitu prirodu, pružajući vam jedinstvenu perspektivu na ovu prekrasnu regiju.

Posjetite nas i otkrijte Trebinje na nov način s TrebinjeBike-om. Radujemo se što ćemo vam pomoći da maksimalno iskoristite svoje vrijeme u našem gradu!